Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Збережемо чисте довкілля!

Збережемо чисте довкілля!

В цьому навчальному році наша школа долучилася до громадського проєкту № 426 «Сортуванню сміття в Україні бути». Головна мета проєкту - максимальна безпечність довкілля.

З дитинства нам відомий принцип, що чисто не там де прибирають, а там, де не смітять. Але ж життя та діяльність людини неминуче призводить до утворення відходів. Сьогодні в школі ми сортуємо папір та пластик, які в подальшому будуть перероблені. Маємо 4 контейнери: 2 для паперу і 2 для пластику. Після заповнення контейнерів, їх вміст забиратимуть на переробку.

Одна людина може не лише зменшити свій вплив на планету, а й розповісти близьким про важливість цього питання. Запропонуйте колегам або сусідам сортувати сміття разом, влаштовуйте дні збирання вторсировини. Кожна людина здатна врятувати довкілля більше, ніж занапастити його.

Бережіть та цінуйте природу! Природа не визнає жартів, вона завжди правдива. Вона завжди права, помилки і омани виходять від людей.

/Files/images/chiste_uzbchchya_2020/Чистота1.jpg /Files/images/chiste_uzbchchya_2020/Чистота3.jpg/Files/images/chiste_uzbchchya_2020/Чистота4.jpg/Files/images/chiste_uzbchchya_2020/Чистота5.jpg/Files/images/chiste_uzbchchya_2020/Чистота2 (2).jpg/Files/images/chiste_uzbchchya_2020/Чистота6 (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.